Review: Audium voor iPhone: herontdek je eigen muziek

audium appHerontdek de muziek die op je iPhone, iPad en iPod touch staat met Audium. Audium is anders dan andere apps die een alternatief bieden voor de standaard iPod-app. In Audium vind je namelijk geen afspeellijsten of een lijst van muzieknummers maar kun je alleen complete albums afspelen. De volgorde waarin de nummers van dit album wordt afgespeeld wordt ook niet door jou uitgezocht, dat doet de app voor je.

Op deze manier kom je weer muzieknummers waarvan je allang was vergeten dat ze überhaupt op je iPhone, iPad of iPod touch stonden. Het afspelen gaat heel gemakkelijk: scroll door de covers van al je muziekalbums, kies een (vergeten) album en één van de muzieknummer begint af te spelen. Je kunt door middel van multi-touch bewegingen naar het volgende nummer gaan, het volume aanpassen of het nummer pauzeren.

Screenshots

Audium voor iPhone, ipad en iPod touchAudium voor iPhone, ipad en iPod touch

Wat jammer is en wat zeker een verbetering zou zijn is dat wanneer een album volledig is afgespeeld de app niet automatisch doorschakelt naar een ander willekeurig album. Je zou dus zelf een nieuw album uit moeten kiezen wanneer de muziek gestopt is. Ook zou je meer muziek kunnen (her)ontdekken als de albums niet op alfabet zouden worden gesorteerd in de lijst.

Maar al met al is Audium een prima muziek-app om je eigen muziek opnieuw te beleven zoals je dat al eerder hebt gedaan toen de muziek nog vollop in de top 40 stond te stralen.


Audium

Prijs: € 0,79
appcenter_3sterren

» DONWLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord