Review: Alle gratis kranten lezen op je iPad met Paperboy

paperboy appWe kennen allemaal de Metro, Spits en De Pers. Het zijn allemaal gratis kranten die elke ochtend van iedere werkdag vers geperst voor ons klaar liggen op drukbezochte locaties. Vanaf nu hoort je iPad ook bij die drukbezochte locaties want met de nieuwe app Paperboy voor je iPad kan je de Europese gratis beschikbare kranten op het grote scherm van je iPad lezen.

Paperboy werkt vooral heel simpel en duidelijk. Je kiest simpelweg het land van waar je de gratis kranten wilt lezen en kiest vervolgens de kranten die je graag wilt lezen. Wanneer je de krant uitgelezen hebt kan je deze toevoegen aan je favorieten of je kan hem delen met je vrienden via e-mail. Ook is het mogelijk om de krant te openen in iBooks of een andere compatibele applicatie die geïnstalleerd staat op je iPad. Dit kan bijvoorbeeld een bestandsmanager zijn of Evernote.

Groot voordeel aan Paperboy is dat je geen account nodig hebt om de kranten te downloaden.

Screenshots

paperboy iPadpaperboy iPad

Het lezen van de krant gaat per pagina. Bladeren door de krant kan natuurlijk door te sliden met je vingers maar je kunt ook gebruikmaken van de pijltjes. Inzoomen op een artikel kan door de bekende 'pinch'-beweging te maken met je vingers. 

In Paperboy is het niet alleen mogelijk om de krant van vandaag naar je iPad te downloaden. De app heeft namelijk een archief van drie dagen. Je kunt daardoor ook de kranten van gisteren en eergisteren downloaden voor als je een artikel uit de krant van de vorige dag gemist hebt.

Screenshots

Conclusie

Paperboy is een erg handige applicatie om elke dag de gratis kranten van ons land en andere Europese landen naar onze iPads te downloaden. Het werkt allemaal erg simpel, snel én zonder account. Daarmee onderscheidt Paperboy zich van bijvoorbeeld MagWorld van AKO waarmee het al mogelijk was om de Metro, Spits en De Pers te lezen op de iPad.


Paperboy

Prijs: Gratis!
app_beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord