Review: Zeg meer dan woorden met Skitch voor iPad

skitch appInmiddels weet een overgroot deel van alle gebruikers van een iPhone, iPad en iPod touch dat Evernote je helpt om van alles te onthouden. Maar Evernote gaat verder met Skitch, een applicatie die al langer voor Mac verkrijgbaar is, maar nu ook voor de iPad. Met Skitch druk je jezelf niet langer uit in alleen maar woorden maar maak je het jezelf makkelijker door afbeeldingen, kaarten en screenshots van websites.

Hoe leg je bijvoorbeeld via e-mail aan iemand snel de weg uit? Of hoe leg je iemand uit welk onderdeel je op een bepaalde website bedoelde. Met Skitch heb je het zo uitgelegd! In Skitch kan je namelijk in foto's en afbeeldingen teksten snel en gemakkelijk toevoegen en daarnaast allerlei andere vormen zoals pijlen en cirkels. Dit kan met Skitch ook in kaarten van Google Maps en in webpagina's van websites.

Screenshots

Skitch iPadSkitch iPad

Het toevoegen van vormen in Skitch gaat eevoudig en snel, kind kan in Skitch namelijk de was doen. Zodra je een afbeelding, kaart of website hebt gekozen verschijnt deze in Skitch met links op het scherm een balk waarin je de keuze hebt uit verschillende vormen. Je kunt daarbij de kleur en dikte van de vormen ook aanpassen. Je kunt zelf met een pencil tekenen, je kunt pijlen toevoegen, teksten, cirkels, vierkanten, rechte lijnen en al het andere dat je nodig hebt. Ook kan je in Skitch eenvoudig een afbeelding, kaart of website 'croppen'. Je knipt dan een fragment van de afbeelding, kaart of website uit.

Naast het toevoegen van vormen vind je in de linkerbalk ook de mogelijkheden om het gemaakte resultaat te delen via Twitter, e-mail of je kunt hem opslaan in je filmrol. Daarnaast is het, hoe kan het ook anders, mogelijk om het resultaat te versturen naar je Evernote-account.

Screenshots

Skitch iPadskitch ipad

Conclusie

Skitch is een enorm handige app om het jezelf wat makkelijker te maken om bijvoorbeeld aan iemand de weg te wijzen of om iemand iets anders duidelijk te maken. Zo kan Skitch voor allerlei momenten goed van pas komen. Het wachten is nu op een versie voor de iPhone. Skitch is namelijk alleen beschikbaar op de iPad.


Skitch

Prijs: Gratis!
app_beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord