Review: Doelen behalen met Commit voor iPhone

commit appCommit voor je iPhone helpt je bij het behalen van verschillende doelen in het dagelijks leven. Zo kan je Commit gebruiken tijdens het leren van een vreemde taal of wanneer je bijvoorbeeld als doel hebt om elke dag een kilometer te joggen. Commit motiveert je om deze doelen te behalen en elke dag aan deze doelen te werken.

Hoe gaat Commit te werk? Simpel. Je vult namelijk in de app de oefening in die je graag elke dag wilt uitvoeren om je doel te behalen. Als voorbeeld nemen wij 'Spaans leren'. De app zal je iedere dag vragen of je voor die dag de oefening hebt gedaan. Wanneer je netjes je aan het schema gehouden hebt, kleurt de dag in de onderste balk oranje op. Nadat je enkele dagen bezig bent geweest zal je zien dat deze balk je een goed overzicht geeft in hoeverre je elke dag aan de oefening gewerkt hebt. Wanneer je namelijk een dag hebt overgeslagen, wordt deze dag niet oranje ingekleurd.

Screenshots

Commit voor iPhoneCommit voor iPhone

Je kunt instellen dat de app je elke dag een herinnering geeft om te voorkomen dat je een dag per ongeluk overslaat. Je kunt de tijd waarop je een push-notificatie ontvangt zelf kiezen. Een kleine bug die zich in de app bevindt is het feit dat de app alsnog een notificatie geeft wanneer je al hebt aangegeven dat je voor die dag de oefening hebt uitgevoerd.

De app houdt automatisch bij hoeveel dagen achterelkaar je de oefening hebt gedaan. Dit moet je uiteindelijk motiveren om iedere dag aan de slag te gaan. Wanneer je namelijk een dag overslaat, bewust of onbewust, komt de teller weer op nul te staan. Zonde, want je doel is natuurlijk om zoveel mogelijk dagen achter elkaar de oefening uit te voeren. Door streng voor jezelf te zijn kan deze manier van motiveren je goed helpen.

Screenshots

commit_sh_03commit_sh_04

Conclusie

Om je doelen te bereiken kan Commit je op een makkelijke manier helpen. Of de app je ook daadwerkelijk motiveert om elke dag te werken, dat ligt helemaal aan jezelf. Je moet namelijk streng genoeg voor jezelf zijn. Ideeën voor de app zouden kunnen zijn dat je zelf een pauze in kan lassen. Je zou dan bijvoorbeeld 'vrij' kunnen nemen in het weekend of je kunt aangeven dat je voor een weekje op vakantie gaat.

De app, die voor ons 3 sterren waard is, is voor minder dan een euro te downloaden in de App Store.


Commit

Prijs: € 0,79
app_beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord