Review: Schapen sorteren in Hungry Sheep HD voor iPad

hungry sheepMisschien ken je het spelletje nog wel van het AppEvent dat afgelopen maand plaatsvond. In Hungry Sheep moet je hongerige schapen op een boerderij sorteren zodat je lekker kunnen grazen en op deze manier hun honger gestild kan worden. Hungry Sheep heeft ook een iPad-versie waardoor je het spel ook op een groter scherm kan spelen.

Het sorteren van de schapen gebeurt op kleur. In het spel bevinden zich op de boerderij twee lopende banden. Eén komt van bovenin het scherm, de ander van beneden. Vanaf deze lopende banden komen de schapen terecht in het middenpad vanwaar je ze naar het juiste weiland moet slepen. Zwarte schapen moeten naar het weiland met de rode bloemen, witte schapen naar het weiland met de witte bloemen.

Screenshots

hungry sheep hdhungry sheep

Hoe verder je in het spel komt, hoe meer schapen tegelijkertijd het middenpad opkomen vanaf beide lopende banden. De snelheid van je vingers wordt dus behoorlijk op de proef gesteld want schapen kunnen niet te lang in het middenveld blijven staan. Zodra ze er te lang staan, zullen ze vermageren en wanneer er niet wordt ingegrepen zal deze uiteindelijk overlijden. Dat kost je een level, netzoals wanneer je een zwart schaap naar het witte weiland brengt of andersom.

Hoe voller het middenpad, hoe sneller je dus te werk moet gaan. Gelukkig is daar altijd nog een reddende engel of liever gezegd een reddende hond! Op de boerderij bevindt zich namelijk een trouwe vriend die je kan helpen om het je makkelijker te maken op drukke momenten. Door linksboven op de hond te tikken worden de schapen netjes in een rijtje gezet waarna je ze makkelijk naar de juiste weilanden kan slepen.

Screenshots

hungry sheephungry sheep

Conclusie

Hungry Sheep HD is een leuk en verslavend spelletje op de iPad waarbij het vooral gaat om een zo hoog mogelijke score te halen. Achievements in het Game Center maken het spel uitdagender en leuk om ook je vrienden uit te dagen. De komst van de mighty dog was een erg goed idee, anders zou het al snel 'Game Over' zijn.

Hungry Sheep HD is voor €1,59 te downloaden in de App Store en krijgt van ons vier sterren.


Hungry Sheep HD voor iPad

Prijs: € 1,59

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord