Review: Readability nu verkrijgbaar voor iPhone en iPad

readability appWellicht dat je Readability al kent van je Mac of pc. Met Readability kan je nieuwsartikelen op het internet met één druk op de knop omzetten in een prettige leesomgeving zonder afleiding van bijvoorbeeld advertenties en andere aandachtstrekkende onderdelen op een website.

Nu Readability ook beschikbaar is op de iPhone en iPad met de officiële app kan je vanaf nu dus ook artikelen op je iPhone en iPad lezen op de manier van Readability. In de app log je in met je account en vanaf hier is je Reading List beschikbaar en kan je deze beheren. Zo kan je artikelen verwijderen of ze juist aan je lijst toevoegen. Dit kan door middel van de ingebouwde browser. Zodra je een artikel hebt gevonden, tik je op 'Read Now' of 'Read Later'. Wanneer je kiest voor het eerste kan je het artikel direct lezen, wanneer je kiest voor de laatste wordt deze bewaard in jouw Readling List waarna je deze later, online of offline, terug kan lezen.

Screenshots

Het mooie van alles is nog wel dat dankzij het inloggen met een account je opgeslagen artikel in de Reading List overal beschikbaar zijn. In je browser op de website van Readability en in de apps op je iPhone en iPad. Dat betekent dus dat een artikel die je via je computer aan je Reading List hebt toegevoegd ook direct beschikbaar is op je iPhone en iPad waardoor je deze onderweg of waar dan ook, wanneer dan ook kan lezen.

Conclusie

Nu Readability ook op je iPhone en iPad beschikbaar is, maakt het het gebruik ervan alleen nog maar beter. Vanaf nu heb je overal toegang tot je opgeslagen artikelen en daarnaast is Readability ook perfect te gebruiken als je artikelen zonder advertenties en andere afleidende objecten wilt lezen. En de dienst is nog eens gratis ook!


Readability voor iPhone & iPad

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord