Review: Breng notities en takenlijsten samen in NOTE'd voor iPhone

noted iphone appEen groot deel van gebruikers van een iPhone en iPod touch gebruiken hun iOS-device wel eens als takenlijstje, boodschappenlijstje en om notities te maken en te bewaren. De recent uitgebracht app NOTE'd brengt het maken van notities én het gebruiken van takenlijstjes samen in één app.

In NOTE'd begin je door een notitieboekje aan te maken met keuze uit verschillende, stijlvolle voorkanten en kan je een eigen naam kiezen. Vervolgens kan je aan elk notitieboekje van alles toevoegen. Zo kan je onder andere een simpele tekstnotitie toevoegen maar bijvoorbeeld ook een spraakopname, een foto of een kaart waarop een locatie te zien is.

Screenshots

Wanneer je de gewenste onderdelen hebt toegevoegd aan een notitie worden alle notities in een notitieboek onder elkaar weergegeven. Opvallend en vooral mooi is de manier waarop alle onderdelen te zien zijn op een notitie. Een spraakopname, kaart of foto wordt namelijk met een paperclip klein weergegeven in de rechter hoek van de notitie. Door er op te tikken open je een onderdeel.

Screenshots

Conclusie

NOTE'd is dus een prima en goed uitziende app om notities en takenlijsten te maken en deze op een stijlvolle manier weer te geven. De app is overzichtelijk en biedt veel mogelijkheden wat betreft het aantal onderdelen dat je aan elke notitie toe kan voegen.


NOTE'd voor iPhone

Prijs: € 1,59

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord