Review: Paper voor iPad is zoals Penultimate maar dan mooier

paper ipad appHet maken van aantekeningen en schetsen kan bijna niet ontbreken op de iPad. Vandaar dat er meerdere apps te verkrijgen zijn die dit mogelijk maken. Een app die eruit springt is het nieuwe Paper van ontwikkelaar FiftyThree.

Paper is erg sterk in haar interface. Deze is namelijk ontzettend mooi. Je opent vanuit het startscherm een notitieboekje waarvan je zelf een voorkantje kan kiezen. Eenmaal gekozen kan je met je vinger bladeren door het notitieboekje en de juiste bladzijde kiezen of een nieuwe aanmaken.

Screenshot

In Paper heb je vijf verschillende pencelen waarvan je er één cadeau krijgt. De rest is vanuit de app per stuk te koop voor een kleine prijs, om precies te zijn €1,59. Heel veel kleuren heeft de app niet te bieden maar dat maakt de app wel lekker overzichtelijk en makkelijk.

Het schrijven en schetsen gaat in Paper gewoon precies zoals je het zou willen. Het werkt lekker intuïtief alsof je met een echte pen op je iPad aan het schrijven bent, alleen jammer dat elk schrijfgerei elk zijn eigen dikte heeft waardoor je wel verplicht bent om meer schrijfgerei via de app aan te kopen.

Screenshot

Conclusie

Paper is een mooie, overzichtelijke app waarmee je prima schetsen en aantekeningen kan maken. Jammer dat je zonder verdere aankopen binnen de app niet veel verder komt met deze gratis app. Heb je er geld voor over, dan is deze app volgens ons vier sterren waard!


Paper by FiftyThree voor iPad

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord