Review: De ultieme vluchtplanner op je iPhone en iPad met Flight+

flight plus iphone ipad appReis je vaak met het vliegtuig en blijf je daarom altijd op de hoogte van de laatste vluchtgegevens dan kan je natuurlijk de website van de luchtvaartmaatschappij gebruiken maar veel makkelijker is de nieuwe iPhone- en iPad-app Flight+. Voor ons review gebruiken we de iPad-versie.

Flight+ is een nieuwe, zeer uitgebreide app waarin je enorm veel informatie kan vinden over alle vluchten over de hele wereld. Door één of meerdere vluchten aan jouw planner toe te voegen kan je vluchten op de voet volgen. Snel en gemakkelijk dankzij de intuïtieve interface van de app.

Screenshots

flight plus ipadflight+ ipad

Zodra je de app opent kom je bij al jouw vluchten terecht. Je ziet meteen welke vluchten nog moeten plaatsvinden, welke onderweg zijn en welke al geland zijn. Zodra je een vlucht opent vind je meer vertrek- en aankomstinformatie en kan je de route op de kaart bekijken. Wanneer een vlucht nog onderweg is, kan je op deze kaart ook zien waar het vliegtuig zich ongeveer in de lucht bevindt. Daarnaast vind je ook de kaart ook de actuele weerinformatie van de vertrek- en aankomstlocatie.

Naast het op de voet volgen van vluchten wereldwijd vind je in de app nog veel meer informatie die goed van pas kan komen wanneer je gaat vliegen. Zo vind je een lijst van de grootste luchthavens in de wereld waarvan je het weer, terminalkaarten en actuele aankomst- en vertrekinformatie kan bekijken. Naast een lijst van airports kan je ook zoeken naar de grootste luchtvaartmaatschappijen in de wereld. Uiteraard heeft de app ook hiervoor allerlei informatie zoals specificaties over de luchtvaartmaatschappij (aantal vluchten, bestemmingen enz.) en, indien beschikbaar, kan je de Twitter-feed van de luchtvaartmaatschappij bekijken.

Screenshots

flight+ ipadflight+ ipad

Conclusie

Flight+ is overduidelijk de meest handige en uitgebreide app als je op zoek bent naar een vluchtplanner op je iPhone of iPad. De app werkt snel en beschikt over enorm veel informatie over zowel vluchten als luchtvaartmaatschappijen en luchthavens. Een aanrader voor iedereen die wel eens met het vliegtuig reist of graag een vlucht wil volgen van familie of vrienden. Dat alles maakt deze app vijf sterren waard!


Flight+ voor iPhone & iPad

Prijs: € 2,39 / voor iPad €3,99

» VOOR IPHONE » VOOR IPAD

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord