In Memoriam

hr_schaduw

Steve Jobs, voormalig CEO van Apple, is overleden. Steve is helaas niet ouder geworden dan 56 jaar. Jobs was één van de oprichters van het bedrijf Apple en speelde een grote rol in het succes van Apple. Hij was de basis voor de Mac, iPhone, iPad en iPod touch. Steve laat een vrouw en vier kinderen achter.

steve_jobs_2

Apple heeft een visionair en creatief genie verloren, en de wereld een geweldig mens. Degenen onder ons die het genoegen hebben gehad om Steve te kennen en met hem te werken, hebben een goede vriend verloren en een inspirerende mentor. Steve laat een bedrijf achter dat alleen hij heeft kunnen opbouwen, en zijn geest zal altijd bepalend blijven voor Apple.


En inspirerend, dat was Steve Jobs zeker. De topman van Apple was de basis van elke Mac, iPod, iPhone en iPad en Steve Jobs wist op een uitzonderlijke manier Apple weder op te bouwen tot één van de meest succesvolle bedrijven ter wereld. Ondanks dat hij CEO van een enorm bedrijf was, bleef Steve altijd zichzelf. De meest geavanceerde producten van Apple zijn bijvoorbeeld jarenlang gepresenteerd door Steve in een simpele coltrui, spijkerbroek en sportschoenen.


Wij bij iLogs.nl zullen Steve Jobs altijd blijven herinneren als een uitzonderlijk idool. Een gedreven pionier op het gebied van de beste technologie. De man waaraan wij onze grote interesse voor Apple te danken hebben. Steve zullen wij daarom ons hele leven bij ons dragen. Niet alleen als Mac, iPhone, iPad of iPod maar ook in onze gedachten.


Beste Steve, rust zacht!

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord