AirPods

airpods icoontjes

Het complete overzicht van AirPods voor iPhone, iPad en iOS. Ontdek tips en features om het maximale uit je AirPods te kunnen halen en ze optimaal in te stellen.

Meer over AirPods

airpods iphone

De AirPods zijn een unieke combinatie tussen eenvoud en technologie. Zodra je de AirPods ontvangt, zijn ze binnen een minuut ingesteld voor gebruik en kan je direct beginnen met luisteren via je iPhone, iPad en al je andere Apple-apparaten. Met een batterij die lang genoeg meegaat en een oplaadcase die ook gebruikt kan worden als bewaardoosje, maak je de ervaring compleet.

 


Maak je AirPods klaar voor eerste gebruik

Zodra je de AirPods uit de oplaadcase haalt voor de eerste keer, kan je ze heel eenvoudig instellen via iPhone. Wij leggen uit hoe je dat doet.

Lees verder

airpods oplaadcase serienummer
 

Open een wereld aan meer mogelijkheden met je AirPods

Twee stevige tikken op één van je AirPods openen een wereld van nieuwe functionaliteiten via je AirPods. Je kan namelijk zelf kiezen welke actie de AirPods moeten uitvoeren als je twee tikken op de linker of rechter AirPod geeft.

Kies hieronder de gewenste actie en wij leggen uit hoe je dat voor elkaar krijgt:

airpods oortjes
 

Je AirPods gebruiken met de Spotify-app

Je AirPods en de Spotify-app zijn vanzelfsprekend een ultieme combinatie. Het maakt het mogelijk dat je in alle vrijheid en zonder tussenkomst van vervelende draden, kan genieten van een enorm breed aanbod aan muziek. Wil je de AirPods gebruiken met de Spotify-app, dan leggen wij graag uit hoe je dat doet.

Lees verder

airpods spotify
 

AirPods kwijt of verloren? Vind ze terug!

Kan je je AirPods nergens meer vinden of ben je ze onderweg kwijtgeraakt? Dan kan je via iCloud proberen je AirPods terug te vinden door gebruik te maken van Zoek mijn iPhone of door een geluid af te spelen op je AirPods en de pieptoon op te sporen.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord