iOS basisfuncties

iOS is het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld. Als je de functies en vele mogelijkheden van iOS eenmaal hebt ervaren, weet je waarom je voor iPhone of iPad hebt gekozen.

ios11 iphone ipad

iOS is makkelijk te bedienen, ziet er prachtig uit en werkt met intelligente technologie om te zorgen dat jij iedere dag je iPhone makkelijk en sneller kunt gebruiken. Je kunt iOS zo persoonlijk en veelzijdig maken als je zelf wilt. Je hebt de eigen controle over je gegevens en je privacy. Lees onze tips om het maximale uit iOS op je iPhone en iPad te halen.

 


De basis van iPhone en iOS

iOS is speciaal gemaakt voor je iPhone of iPad. Daarom werkt de combi tussen de software en de hardware op een ideale manier samen. Vanaf het moment dat je je iPhone of iPad in handen hebt, hoeft niemand je de weg te wijzen. Maar voor het geval je er toch niet helemaal uitkomt, lees je hieronder de meest populaire tips om de basis van iOS onder de knie te krijgen:

ios algemene instellingen
 

Toegankelijkheid instellen

De iPhone is ontworpen voor iedereen. Daarom kan je hem instellen zoals jij hem het meest lief hebt. Met verschillende mogelijkheden op het gebied van toegankelijkheid, maak jij je iPhone en iPad nog persoonlijker:

ios toegankelijkheid voiceover
 

Veilig en secuur je iPhone reinigen

Als je je iPhone de hele dag gebruikt en overal mee naartoe neemt, verdient je telefoon op zijn beurt een grondige schoonmaakbeurt. Daar helpen wij je graag bij.

Lees verder

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord