Favoriete reizen opslaan in de Reisplanner van NS

NS Reisplanner Reizen opslaanVaste treinreizigers leggen vaak dezelfde reis meerdere dagen per week af. Speciaal voor deze groep mensen, bevat de Reisplanner Xtra-app van NS een handige functie: het opslaan van favoriete trajecten en reizen.

Alle favoriete trajecten en reizen vind je via het menu in het onderdeel 'Mijn reizen'. Wanneer je een favoriet traject toevoegt, krijg je direct de eerstevolgende reismogelijkheden van dit trajec te zien. Sla je een favoriete reis op, dan kan je een treinrit kiezen met een specifieke vetrek- en aankomsttijd. Zo heb je direct toegang tot deze reis en kan je via je iPhone op de hoogte blijven van vetraging of een verstoring. Bovendien kan je instellen dat deze reis zich herhaalt op bepaalde dagen in de week.

Favoriet traject toevoegen

Om een favoriet traject toe te voegen, kies je in 'Mijn reizen' bij 'Trajecten en locaties' voor het plus-icoontje om de punt van vetrek en aankomst te kiezen. Zodra je een traject hebt opgeslagen, verschijnen in 'Mijn reizen' de eerstvolgende vertrektijden van het gekozen traject.

Een reis opslaan

Om een reis op te slaan, volg je deze stappen:

  • Ga naar de Reisplanner.
  • Kies vertrekstation en aankomststation en kies de gewenste vetrektijd of aankomsttijd. Voeg eventueel extra's toe zoals een overstapstation of extra overstaptijd.
  • Tik op 'Plannen' en kies de reis naar keuze.
  • Tik op 'Reis opslaan'.

Als je nu in het onderdeel 'Mijn reizen' kijkt, vind je de gekozen reis terug en zie je eventuele vertraging direct staan. Door op de reis te tikken, kan je meldingen instellen, een wekker activeren of een herhaling instellen.

NS Reisplanner Xtra

Voor iPhone en iPad

Nu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord