Zo kan je instellen wie je Snapchat-verhaal mag bekijken

snapchat our storyHet Snapchat-verhaal: iedereen mag zo vaak hij of zij wilt 24 uur lang jouw snaps bekijken. Om jouw privacy te beschermen, kan je ervoor kiezen om in te stellen wie jouw verhaal op Snapchat kan bekijken. Dat kan openbaar (voor iedereen toegankelijk), alleen je vrienden of zelfs een aangepaste keuze zijn.

Om in te stellen wie jouw verhaal mag bekijken, doe je het volgende:

  • Open de Snapchat-app.
  • Ga naar het scherm ‘Verhalen’.
  • Tik rechts van ‘Mijn Verhaal’ op het Instellingen-icoon.
  • Kies wie jouw verhaal op Snapchat kan bekijken.

Lees ook: Een vriend verwijderen uit Snapchat

Welke optie is voor jouw de beste? Wij lichten de verschillende keuzes toe:

Iedereen

Als je kiest voor de optie ‘Iedereen’ dan is jouw verhaal te bekijken door iedereen die jou heeft toegevoegd aan zijn of haar vriendenlijst. Dus ook Snapchat-gebruikers die omgekeerd niet aan jouw vriendenlijst zijn toegevoegd. Op deze manier kan je meer views voor je verhaal krijgen.

Mijn vrienden

Iedereen die in jouw vriendenlijst staan, kan jouw verhaal bekijken.

Aangepast (vrienden blokkeren in Snapchat)

In het Aangepast-scherm kan je vrienden blokkeren voor het bekijken van jouw verhaal. Selecteer hier de vrienden waarvan je niet wilt dat hij of zij jouw verhaal kan bekijken.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord