Muziek downloaden van de Spotify-app naar je iPhone

iphone spotify appHet beluisteren van muziek op Spotify is een van de meest populaire manieren om te genieten van je favoriete nummers en afspeellijsten. Maar wat als je de muziek wilt beluisteren zonder een internetverbinding? In deze handleiding zullen we je laten zien hoe je muziek van Spotify kunt downloaden naar je iPhone, zodat je ook offline kunt genieten van je favoriete tracks.

Stap 1: Abonnement op Spotify Premium

Om muziek te kunnen downloaden van Spotify naar je iPhone, heb je een abonnement op Spotify Premium nodig. Met een Premium-abonnement kun je nummers, albums en afspeellijsten downloaden en offline beluisteren.

Stap 2: Download en installeer de Spotify-app

Als je de Spotify-app nog niet hebt, ga dan naar de App Store op je iPhone en zoek naar "Spotify". Download en installeer de app op je apparaat.

Stap 3: Log in op je Spotify-account of maak een account aan

Open de Spotify-app en log in met je bestaande Spotify-account. Als je nog geen account hebt, kun je er een aanmaken door de vereiste gegevens in te voeren.

Stap 4: Zoek naar muziek om te downloaden

Zoek naar het nummer, het album of de afspeellijst die je wilt downloaden. Je kunt de zoekfunctie bovenaan de app gebruiken om te zoeken naar specifieke nummers of artiesten.

Stap 5: Schakel de downloadknop in

Eenmaal op de pagina van het nummer, album of de afspeellijst die je wilt downloaden, zie je naast de naam van de afspeellijst een knop met een pijl naar beneden. Tik op deze knop om de download te starten. De knop zal groen worden, wat aangeeft dat de download is begonnen.

Stap 6: Bekijk je gedownloade muziek

Om je gedownloade muziek te bekijken, ga je naar het startscherm van Spotify en tik je op "Bibliotheek". Hier zie je verschillende opties, zoals "Afspeellijsten", "Albums", "Nummers" enzovoort. Tik op de gewenste sectie en selecteer de optie "Gedownload" bovenaan het scherm. Hier vind je al je gedownloade nummers en afspeellijsten.

Stap 7: Schakel de offline modus in

Om je gedownloade muziek offline te kunnen beluisteren, moet je de offline modus inschakelen. Ga naar "Instellingen" in de rechterbovenhoek van het startscherm en schakel de optie "Offline luisteren" in. Hierdoor speelt Spotify alleen gedownloade muziek af wanneer je offline bent.

Met een Spotify Premium-abonnement kan je dus snel en makkelijk muziek downloaden naar je iPhone, en kun je nu altijd en overal van je favoriete nummers genieten, zelfs zonder internetverbinding. Zorg ervoor dat je voldoet aan de gebruiksvoorwaarden van Spotify en respecteer de artiesten en rechthebbenden door alleen muziek te downloaden voor persoonlijk gebruik en niet voor illegaal delen of verspreiden. Veel luisterplezier!

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord