Geschiedenis van nummers bekijken in de Spotify-app voor iPhone en iPad

spotify iphoneJe kunt je luistergeschiedenis in de Spotify-app voor iPhone bekijken om te zien wat je hebt geluisterd, wanneer je het hebt geluisterd en hoe lang je naar elk nummer hebt geluisterd. Je kunt ook je luistergeschiedenis gebruiken om je recente afspeellijsten te vinden en om terug te gaan naar nummers die je eerder hebt geluisterd.

Om je luistergeschiedenis van afgespeelde muziek in de Spotify-app voor iPhone te bekijken, volg je deze stappen:

  1. Open de Spotify-app.
  2. Tik op het tabblad "Bibliotheek" in de onderste balk.
  3. Tik op "Luistergeschiedenis".

Je luistergeschiedenis wordt weergegeven in een lijst met nummers, in chronologische volgorde van wanneer je ze hebt geluisterd. Je kunt op een nummer tikken om het af te spelen, of je kunt op de drie puntjes naast een nummer tikken om meer opties te zien, zoals het nummer downloaden, toevoegen aan een afspeellijst of delen met een vriend.

Je kunt je luistergeschiedenis ook filteren op datum, tijd of artiest. Om je luistergeschiedenis te filteren, tik je op het filterpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Je kunt vervolgens op de verschillende filters tikken om je zoekresultaten te verfijnen.

Tips voor de luistergeschiedenis in de Spotify-app voor iPhone:

  • Je kunt je luistergeschiedenis gebruiken om je recente afspeellijsten te vinden. Tik op een nummer in je luistergeschiedenis en je zult worden teruggebracht naar de afspeellijst waar het nummer op stond.
  • Je kunt je luistergeschiedenis gebruiken om terug te gaan naar nummers die je eerder hebt geluisterd. Als je een nummer niet kunt vinden, kun je het in je luistergeschiedenis zoeken.
  • Je kunt je luistergeschiedenis gebruiken om je luistergedrag te volgen. Je kunt zien welke nummers je het meest hebt geluisterd, en je kunt deze informatie gebruiken om nieuwe muziek te ontdekken.
  • Je kunt je luistergeschiedenis verwijderen als je je privacy wilt beschermen. Als je niet wilt dat anderen kunnen zien wat je hebt geluisterd, kun je je luistergeschiedenis verwijderen.

Je geschiedenis wissen

Als je je luistergeschiedenis wilt verwijderen, tik je op het pictogram met de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer je "Luistergeschiedenis verwijderen". Je luistergeschiedenis wordt vervolgens verwijderd uit je Spotify-account.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord