Het complete overzicht van Netflix voor iPhone, iPad en iOS. Ontdek onze tips en features om het maximale uit de Netflix-app te kunnen halen en de app optimaal in te stellen.

Download Netflix voor iOS

netflix homepagina

Het is tegenwoordig één van de grootste hobby's van heel Nederland: een avondje bankhangen met een goede Netflix-serie of film. Voor een klein bedrag per maand heb je toegang tot een breed scala aan films en series en kan je deze bekijken op al je apparaten. Laat het bingewatchen maar beginnen...

 


Films en series bekijken met de Netflix-app

Met Netflix heb je voor een vast bedrag per maand toegang tot honderden films en series vanuit de hele wereld. Gebruik onze tips om het bekijken van Netflix-materiaal in te stellen zoals jij prettig vindt.

netflix app iphone
 

Onderweg Netflixen, zonder internetverbinding

Wie onderweg wilt Netflixen, is met een kleine databundel snel door zijn of haar MB's heen. Gelukkig biedt de Netflix-app uitkomt. Je kunt met de iOS-app namelijk films en series offline bekijken door ze naar je iPhone of iPad te downloaden. En ben je uitgekeken? Dan kan je ze eenvoudig weer verwijderen.

netflix serie lacasadepapel
 

 Profielen beheren in de Netflix-app

Deel je je Netflix-account met de rest van je gezin of vrienden? Dan kan je gemakkelijk iedereens profiel beheren of verwijderen.

Lees verder

Mobiele data besparen met Netflix

Kijk je Netflix via het mobiele netwerk? Dan kunnen het aantal MB's aardig in de papieren lopen. Gelukkig kan je via de instellingen zo min mogelijk data verbruiken.

Lees verder

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord