Spotify voor iPhone

Het complete overzicht voor Spotify voor iPhone en iPad. Ontdek tips en features om de Spotify-app nog slimmer en beter te kunnen gebruiken op je telefoon of tablet.

Download Spotify voor iOS

spotify app iphone

Of je nou aan sporten, feesten of relaxen bent, met Spotify heb je de perfecte muziek altijd binnen handbereik. Kies uit miljoenen muzieknummers of laat je verrassen door een samengestelde afspeellijst van Spotify. Met de Spotify-app voor iOS zet je een soundtrack onder je leven. Gebruik onze tips en aanbevolen features om het maximale uit deze waanzinnige muziek-app te halen.

 


Muziek afspelen met de Spotify-app

Met Spotify luister je naadloos naar de muziek die jij het meest lief hebt. Je hebt de keuze uit miljoenen nummers van over de hele wereld. Wij geven je hieronder enkele tips om muziek beter te kunnen afspelen op je iPhone.

spotify muziek afspelen iphone
 

Afspeellijsten in Spotify beheren

Door van afspeellijsten gebruik te maken, kan je je collectie muziek ordernen. Deel je favoriete muziek in in verschillende afspeellijsten en kies de afspeellijst waar jij het meest aan toe bent om in de sfeer te komen.

 

Je privacy instellen in de Spotify-app

Spotify is één van de beste manieren om naar muziek te kunnen luisteren op je iPhone of iPad. Iedereen heeft zijn of haar lievelingsmuziek waar het liefste naar geluisterd wordt. Het kan natuurlijk zo zijn dat je de muziek waarnaar je luistert, liever voor jezelf houdt. Je doet er dan ook goed aan om even aandacht te besteden aan het instellen van je privacy in de Spotify-app voor iOS.

Lees verder

Mobiele data besparen met Spotify

Door muziek in Spotify offline te zetten, bespaar je elke keer als je je favoriete muziek luistert een hoop mobiele data.

Lees verder

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord