Ontdek alles over je iPhone en iPad-batterij, inclusief tips om de gebruiksduur te verbeteren en de levensduur te verlengen.

iphone-batterij-scherm

Dankzij de batterij in je iPhone kan jij alles doen wat jij met je geliefde telefoon wilt doen. Lees onze tips om de batterijduur van je iPhone zo veel mogelijk te verbeteren en om de levensduur van de batterij zo veel mogelijk te verlengen.

8 tips om de batterijduur van je iPhone te verlengen

Je wilt zo lang mogelijk alles met je geliefde telefoon wilt kunnen doen. Daarom hebben we 8 tips opgesteld waarmee je de gebruiksduur van je iPhone-batterij zo veel mogelijk kan verlengen.

Bekijk de 8 tips


De gebruiks- en levensduur verlengen

iPhone snel leeg? Gebruik de volgende tips om de gebruiksduur en levensduur van je batterij te verbeteren en te verlengen:


   Problemen met de iPhone-batterij oplossen

Wilt je iPhone niet meer opladen? Wij geven je tips om het probleem op te lossen:


Over de iPhone-batterij

Dankzij de batterij in je iPhone kan jij alles doen wat jij met je geliefde telefoon wilt doen. Maar ondertussen in het ook het meest gehate onderdeel van het apparaat. Er valt namelijk altijd wat te klagen over de batterijduur, die voor velen veel te kort aanvoelt. Lees onze tips om de batterijduur van je iPhone zo veel mogelijk te verbeteren en om de levensduur van de batterij zo veel mogelijk te verlengen.

Waarom vermindert de gebruiksduur van de iPhone-batterij?

Ook batterijen hebben een bepaalde levensduur. Hoe ouder de batterij, hoe meer kuren deze gaat vertonen. Eén van deze kuren is dat de batterijduur van je iPhone-batterij na verloop van tijd steeds meer achteruit gaat. De oorzaak van deze ergenis is dat voor elke volledige laadcyclus (elke keer dat je je iPhone oplaadt) de capaciteit van de lithium-ionen in de batterij een klein beetje vermindert. Probeer je iPhone dan ook zo min mogelijk tussendoor op te laden.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord