De iCloud-sleutelhanger gebruiken op je iPhone of iPad

icloud sleutelhanger inschakelenMet de iCloud-sleutelhanger kan je alle wachtwoorden en gebruikersnamen opslaan, evenals je creditcardgegevens en wachtwoorden voor WiFi-netwerken. Je hebt deze informatie dan sneller beschikbaar op al je Apple-apparaten. Om de iCloud-sleutelhanger te kunnen instellen, heb je alleen je iPhone of iPad nodig.

Je iCloud-sleutelhanger aanzetten via iOS

Wil je gebruikmaken van de iCloud-sleutelhanger functie, volg dan de onderstaande stappen om deze functie te kunnen inschakelen:

  • Open de Instellingen op je iPhone of iPad.
  • Ga bovenin naar je profiel en kies 'iCloud'.
  • Kies 'Sleutelhanger' en schakel de functie in.

Accounts en wachtwoorden toevoegen aan de iCloud-sleutelhanger

Nadat je de iCloud-sleutelhanger succesvol hebt geactiveerd, kan je beginnen met het opslaan van gebruikersnamen, wachtwoorden en accounts in de sleutelhanger. Ga in Safari naar een website en log in met je accountgegevens. Je iPhone of iPad zal na het succesvol inloggen nu automatisch vragen om de gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord te bewaren in de iCloud-sleutelhanger.

Inloggen met het wachtwoord uit iCloud-sleutelhanger op je iPhone of iPad

Heb je een account met gebruikersnaam en wachtwoord bewaard in de iCloud-sleutelhanger, dan kan je nu gemakkelijk inloggen met deze gegevens vanaf je iPhone of iPad. Bezoek de website waarop je wilt inloggen en tik op het veld waarin je de gebruikersnaam of wachtwoord moet intikken. Boven het iOS-toetsenbord verschijnt nu een optie waarmee je wachtwoorden automatisch kan invullen. Het in iCloud opgeslagen wachtwoord wordt dan automatisch ingevoerd om in te loggen.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord