Apple Foto's: de originele foto's downloaden via je Mac of iPhone

apple fotosHeb je foto's toegevoegd aan Apple Foto's via je iPhone, iPad of Mac en wil je deze foto's in originele kwaliteit downloaden en opslaan? Dat is zo geregeld. Kies hieronder de manier die bij jou past.

1. Via je iPhone of iPad

Open de 'Foto's'-app en selecteer één of meer foto's of video's. Tik op het Deel-icoon en selecteer het apparaat waarmee je de foto's wilt delen of kies ervoor om ze op te slaan in iCloud Drive, Dropbox of andere opslagapps.

2. Via je je Mac of webbrowser

Heb je een Mac? You lucky bastard! Open dan de 'Foto's'-app. Selecteer een of meerdere foto's. Sleep het materiaal naar het bureaublad. Verplaats de foto's vanuit daar naar een gewenste locatie of app.

Helaas geen Mac? Dan kan je altijd nog toegang krijgen tot je foto's via iCloud.com. Log in met je Apple ID, klik op 'Foto's' en selecteer één of meerdere foto's of video's die je wilt downloaden. Klik rechtsboven op het Download-icoontje. Als je het materiaal wilt downloaden precies zoals het is opgenomen of geïmporteerd, kiest je voor 'Ongewijzigd origineel'. Kies voor 'Meest compatibel' voor kleinere, gewijzigde bestanden. Klik tenslotte op 'Download'.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord