Je opslagabonnement van iCloud wijzigen of opzeggen

iCloud DriveHeb je een abonnement op iCloud om meer opslagruimte te kunnen krijgen maar wil je deze wijzigen of stopzetten? Je kunt dan het abonnement eenvoudig downgraden naar het standaard niveau van 5GB of een goedkoper abonnement.

Tot wanneer loopt het abonnement?

Wanneer je kiest voor het opzeggen van je iCloud-opslagabonnement, zal je maandelijkse abonnement aflopen per eerste mogelijkheid. Dit is de laatste factuurdatum.

iCloud-abonnement downgraden of stopzetten

Om een betaald opslagabonnement op iCloud te downgraden (of helemaal stop te zetten), doe je op je iPhone of iPad het volgende:

  • Ga naar Instellingen en tik bovenaan op je profiel.
  • Ga naar 'iCloud' en vervolgens naar 'iCloud-opslag'.
  • Tik op 'Wijzig opslagabonnement'
  • Kies voor 'Downgrade-mogelijkheden' en log in met je Apple ID om je abonnement te kunnen stopzetten of tussentijds te wijzigen.

Gevolgen wijzigen of opzeggen iCloud-abonnement

Als je een opslagabonnement gaat downgraden, moet je er rekening mee houden dat je een nieuw opslagniveau krijgt met een lager aantal GB's. Alle opslag na dit limiet zal niet meer worden opgeslagen in iCloud. Je bestanden en foto's kunnen dan niet meer in iCloud worden bewaard. Houd hier rekening mee bij de beslissing om je iCloud-abonnement te downgraden.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord