Alles over 'Wifi in de buurt loskoppelen tot morgen'

wifi loskoppelen iphoneVia het bedieningspaneel in iOS kan je gemakkelijk en snel verbindingen met Wifi en Bluetooth inschakelen en weer uitschakelen. Opvallend is dat je WiFi-verbindingen vanuit het bedieningspaneel niet voor langere tijd kan verbreken. Dat leggen we graag aan je uit. Lees hieronder alles over de melding 'Wifi in de buurt loskoppelen tot morgen'.

Wat betekent de melding 'Wifi in de buurt loskoppelen tot morgen'?

Zodra je Wifi op je iPhone of iPad uitschakelt via het bedieningspaneel, dan wordt de verbinding met het huidige Wifi-netwerk verbroken. Deze instelling blijft actief tot morgen, zolang je iPhone op de huidige locatie in de buurt blijft. De volgende dag zal je iPhone of iPad weer opnieuw verbinding proberen te maken met een Wifi-netwerk in de buurt.

Als je na het uitschakelen van Wifi via het bedieningspaneel de iPhone naar een nieuwe locatie verplaatst, bijvoorbeeld omdat je een stukje gaat wandelen of naar je werk gaat, dan zal Wifi opnieuw direct ingeschakeld worden. De instelling om Wifi-verbindingen los te koppelen, geldt dus alleen tot morgen als je de iPhone niet meeneemt naar een andere plek. Vandaar de toevoeging 'in de buurt' aan de melding.

Hoe kan je de Wifi-verbindingen wel volledig uitschakelen?

Wil je verbinding met Wifi toch volledig uitschakelen voor langere, onbepaalde tijd? Dan ben je genoodzaakt dit via de Instellingen van je iPhone of iPad te regelen:

  • Open de Instellingen.
  • Ga naar 'Wifi'.
  • Schakel Wifi uit.
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord