Een studentenabonnement nemen op Apple Music

apple music studentenabonnementAls je in Nederland (of waar ook ter wereld) studeert aan de universiteit of aan de hogeschool, dan heb je recht op een studentenabonnement op Apple Music. Je kan dan gebruikmaken van alle functies van Apple Music voor een gereduceerd tarief.

Een Apple Music-studentenabonnement afsluiten

Je kunt een Apple Music-studentenabonnement (voor slechts €4,99 per maand) gemakkelijk vanaf je iPhone of iPad afsluiten. Je kan dan direct gebruikmaken van je abonnement.

  • Open op je iPhone of iPad de Muziek-app. Tik op het onderdeel 'Voor jou' via het menu onderaan het scherm.
  • Kies voor het aanbod op een proefabonnement of kies 'Kies je abonnement'.
  • Indien je hebt gekozen voor 'Kies je abonnement', tik daarna op 'Student'.
  • Tik op 'Kom je in aanmerking?'. Er wordt een browservenster geopend.
  • Je komt nu in de UNiDAYS-omgeving. Voer je persoonlijke e-mailadres van de onderwijsinstelling in en zoek de naam van de onderwijsinstelling.
  • Als je in het buitenland studeert, tik je eerst op 'Studeer je buiten Nederland?' en wijzig je het land of de regio.
  • Log vervolgens in bij de omgeving van de gekozen onderwijsinstelling. Nadat je bent ingelogd en bent geverifieerd als student, tik je op 'Open' om terug te keren naar de Muziek-app.
  • Als je voor de eerste keer een abonnement neemt op Apple Music, maak je gebruik van de aanbieding van een proefabonnement. Heb je al een proefabonnement gehad, kies dan voor 'Start studentenabonnement'. 

Je studentenabonnement op Apple Music wordt dan direct afgesloten en gestart.

Hoe lang duurt het studentenabonnement van Apple Music?

De korting die je als student ontvang op een Apple Music-abonnement loopt niet oneindig door. Je kunt tot 48 maanden (dat is dus 4 jaar) een abonnement nemen op Apple Music tegen het verlaagde abonnementstarief. Deze periode hoeft trouwens niet ononderbroken te zijn. Je kunt dus op verschillende momenten je studentenabonnement op Apple Music pauzeren omdat je een tijdje niet studeert.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord