Nieuw in iOS 12: betere prestaties van je iPhone en iPad

ios 12 iphone beginschermTijdens het WWDC 2018 is de nieuwste versie van iOS voor iPhone en iPad aangekondigd: iOS 12. Alles in deze software-update draait om het verhogen van de prestaties van je iPhone en iPad. Lees hieronder hoe jouw favoriete telefoon en tablet beter gaan werken dankzij iOS 12.

Of je nou een iPhone of een iPad gebruikt, bij beide apparaten gaat iOS 12 sneller en prettiger werken bij alles wat je doet. De handeling die je de hele tijd doet als je de iPhone of iPad gebruikt, zoals het starten van apps en het typen met het toetsenbord, gaan in iOS 12 sneller dan ooit tevoren.

Sneller de camera openen

Het snel tevoorschijn halen van je camera door een simpele swipe, is van groot belang bij het vastleggen van een belangrijk moment. In iOS 12 zal de camera tot 70% sneller beschikbaar komen na een swipe dan voorheen.

Ontdek iOS 12: Ons overzicht van alle belangrijkste nieuwe iOS-functies

Sneller typen

Het iOS-toetsenbord komt iOS 12 tot twee keer sneller tevoorschijn als je op het punt staat te gaan tikken. Zo verlies je zo min mogelijk tijd bij het schrijven van al je verhalen.

Sneller apps openen

Het openen van apps is inmiddels een basisbehoefte binnen iOS. Goed nieuws dus, want in de nieuwste iOS-versie zullen apps tot 2 keer zo snel openen.

Beschik je niet over het nieuwste iPhone- of iPad-model? Geen paniek. Alle verbeteringen in prestatie binnen iOS, gaan ver terug tot aan de iPhone 5s en iPad Air. Love!

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord