Zo bereid je jouw iPhone en iPad voor op de installatie van iOS 12

ios 12 iphone beginschermiOS 12 is onderweg! Vanaf september 2018 (de exacte datum wordt nog bekend gemaakt) kan je jouw iPhone en iPad gratis upgraden naar de nieuwste iOS-versie. Wij helpen je graag met de voorbereiding zodat je straks helemaal klaar bent om iOS 12 te downloaden en te installeren op je iPhone en/of iPad!

1. Controleer de compatibiliteit van je device

iOS 12 werkt niet met alle iPhones en iPads. Heb je een iPhone die ouder is dan het 5S-model? Dan kan je iOS 12 helaas niet installeren. iPads van de 1e, 2e en 3e generatie en de iPad mini 1 doen helaas ook niet mee. Alle andere iPhones en iPad zijn compatibel met iOS 12 en kunnen straks voorzien worden van alle nieuwe functies van iOS 12.

Ontdek de nieuwe iOS 12-functies

2. Maak een reservekopie

De installatie van een nieuwe iOS-versie verloopt normaal vlekkeloos. Maar het kan geen kwaad het zekere voor het onzekere te nemen. Je doet er dan ook goed aan om voor de update naar iOS 12 eerst een reservekopie te maken van je iPhone of iPad.

Lees meer over het maken van een reservekopie

3. Zorg dat je je Apple ID bij de hand hebt en vergeet niet je toegangscode!

Om de installatie van iOS 12 straks compleet te maken, dien je in te loggen met je Apple ID. Zorg dat je je Apple ID met bijhorend wachtwoord dus bij de hand hebt. En vergeet de toegangscode van je iPhone of iPad niet.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord