Wanneer komt iOS 17 uit?

ios17 previewiOS 17 is de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple voor iPhone en iPad. Het werd aangekondigd tijdens de WWDC 2023 op 6 juni 2023 en is naar verwachting vanaf september 2023 beschikbaar als publieke release.

Nieuwe functies in iOS 17

iOS 17 bevat een aantal nieuwe functies en verbeteringen, waaronder:

  • Nieuw ontwerp: iOS 17 heeft een nieuw ontwerp met een gecentraliseerd controlecentrum, een vernieuwde startscherm en een nieuwe widgets-galerij. Het nieuwe ontwerp is eenvoudiger en intuïtiever, en het biedt meer ruimte voor de content die je belangrijk vindt.
  • Nieuwe functies voor de camera: iOS 17 introduceert een aantal nieuwe functies voor de camera, waaronder Live Text, Deep Fusion en Photographic Styles. Live Text laat je tekst uit foto's en video's kopiëren en plakken, Deep Fusion zorgt voor scherpere foto's, en Photographic Styles geven je meer controle over de fotostijl.
  • Nieuwe Safari-browser: iOS 17 introduceert een nieuwe Safari-browser met een verbeterde gebruikersinterface en ondersteuning voor tabgroepen. De nieuwe Safari is sneller en gemakkelijker te gebruiken, en het laat je verschillende tabbladen openen en beheren in één venster.
  • Nieuwe Berichten-app: iOS 17 introduceert een nieuwe Berichten-app met nieuwe functies voor het delen van foto's, video's en locaties. Je kunt nu ook stickers en animaties toevoegen aan je berichten, en je kunt berichten sturen die alleen een bepaalde tijd zichtbaar zijn.
  • Nieuwe Wallet-app: iOS 17 introduceert een nieuwe Wallet-app met ondersteuning voor Apple Pay Later en ID Wallet. Apple Pay Later laat je aankopen in termijnen betalen, en ID Wallet laat je je ID-kaart digitaliseren en opslaan in je Wallet-app.
  • Nieuwe Health-app: iOS 17 introduceert een nieuwe Health-app met nieuwe functies voor het volgen van je gezondheid en fitness. Je kunt nu je hartslag, bloeddruk en slaap volgen, en je kunt ook je voortgang bijhouden in verschillende fitnessprogramma's.
  • Nieuwe Privacy-app: iOS 17 introduceert een nieuwe Privacy-app met nieuwe functies voor het beheren van je privacy-instellingen. De nieuwe Privacy-app geeft je een overzicht van hoe apps je gegevens gebruiken, en het laat je apps toestemming geven om je gegevens te gebruiken.

iOS 17 downloaden en installeren

iOS 17 is beschikbaar voor alle iPhones vanaf de iPhone 6s zodra dit officieel is aangekondigd door Apple. Om iOS 17 te installeren, ga je naar Instellingen > Algemeen > Software-update en tik je op "Download en installeer".

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord