De afbeelding wijzigen van een afspeellijst in de Spotify-app voor iPhone

spotify app afspeellijstSpotify is een van de meest populaire muziekstreamingplatforms ter wereld en biedt gebruikers de mogelijkheid om persoonlijke afspeellijsten te maken. Deze afspeellijsten kunnen worden aangepast en georganiseerd naar persoonlijke smaak en voorkeuren. Een van de aanpasbare aspecten van een afspeellijst is de afbeelding. Hoewel Spotify standaardafbeeldingen biedt, voegt het personaliseren van de afspeellijstafbeelding een vleugje individualiteit en stijl toe aan je muzikale ervaring. In dit artikel zullen we je stap voor stap begeleiden bij het wijzigen van de afspeellijstafbeelding in de Spotify-app voor iPhone.

Stap 1: Zorg ervoor dat je Spotify-app up-to-date is

Om de foto bij je afspeellijst te wijzigen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de nieuwste versie van de Spotify-app op je iPhone hebt geïnstalleerd. Ga naar de App Store en zoek naar "Spotify". Als er een update beschikbaar is, tik je op de "Werk bij" knop naast de Spotify-app om deze bij te werken naar de nieuwste versie.

Stap 2: Open de Spotify-app en ga naar je afspeellijsten

Zodra je de nieuwste versie van de Spotify-app hebt geïnstalleerd, open je de app op je iPhone. Onderaan het scherm zie je verschillende tabbladen; tik op het tabblad "Bibliotheek" in de navigatiebalk om toegang te krijgen tot je persoonlijke afspeellijsten.

Stap 3: Kies de afspeellijst die je wilt aanpassen

In de "Bibliotheek" vind je al je persoonlijke afspeellijsten. Blader door de lijst om de afspeellijst te vinden die je wilt aanpassen en tik erop om deze te openen.

Stap 4: Klik op de drie stippen

Bovenaan de afspeellijstpagina zie je drie verticale stippen in de rechterbovenhoek. Tik op deze stippen om een nieuw menu te openen met verschillende opties voor de afspeellijst.

Stap 5: Selecteer "Afspeellijst bewerken"

In het menu dat verschijnt na het tikken op de drie stippen, zie je verschillende opties, waaronder "Afspeellijst bewerken". Tik op deze optie om naar het bewerkingsscherm te gaan.

Stap 6: Upload een nieuwe afbeelding

In het bewerkingsscherm zie je de huidige afspeellijstafbeelding en enkele opties om deze aan te passen. Tik op de huidige afbeelding om toegang te krijgen tot het selectiescherm voor nieuwe afbeeldingen.

Stap 7: Kies een nieuwe afbeelding uit je fotobibliotheek

Je wordt nu naar je fotobibliotheek geleid, waar je de keuze hebt om een nieuwe afbeelding te kiezen uit je opgeslagen foto's. Blader door je fotocollectie en selecteer de afbeelding die je als nieuwe afspeellijstafbeelding wilt gebruiken.

Stap 8: Pas de afbeelding aan

Na het selecteren van de nieuwe afbeelding, wordt deze automatisch toegepast als de nieuwe afspeellijstafbeelding. Je kunt in- en uitzoomen en slepen om het formaat en de positie van de afbeelding aan te passen, zodat deze perfect past bij je afspeellijst.

Stap 9: Sla de wijzigingen op

Als je tevreden bent met de nieuwe afspeellijstafbeelding, tik je op de "Opslaan" knop in de rechterbovenhoek van het scherm om de wijzigingen op te slaan.

Door deze eenvoudige aanpassing kun je je muzikale ervaring naar een hoger niveau tillen door je afspeellijsten een persoonlijk tintje te geven. Experimenteer met verschillende afbeeldingen en ontdek de perfecte visuele representatie van je muzikale creaties op Spotify. Veel luisterplezier!

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord