FaceTime voicemail in iOS: hoe werkt het?

facetime voicemailFaceTime voicemail is een nieuwe functie in iOS 17 die je een videoboodschap laat achterlaten voor iemand die je FaceTime-oproep mist. De voicemail wordt opgenomen in de vorm van een video en wordt vervolgens weergegeven in de voicemail-inbox van de ontvanger. De ontvanger kan de voicemail afspelen, opslaan of verwijderen.

FaceTime voicemail is een geweldige manier om meer persoonlijkheid aan je voicemails toe te voegen. Je kunt bijvoorbeeld een glimlach op iemands gezicht toveren door een leuke videoboodschap achter te laten. FaceTime voicemail is ook een goede manier om belangrijke informatie over te brengen, zoals een afspraak of een nieuw telefoonnummer.

Hoe werkt FaceTime voicemail?

Als je een FaceTime-oproep doet naar iemand die niet beschikbaar is, wordt de oproep naar voicemail gestuurd. Als de ontvanger de voicemail opent, ziet hij of zij een video van je. Je kunt de voicemail opnemen door op de opnameknop te tikken. Als je klaar bent met opnemen, tik je op de stopknop.

De ontvanger kan de voicemail afspelen, opslaan of verwijderen. Als hij of zij de voicemail afspeelt, ziet hij of zij je video. De ontvanger kan ook het audio van de voicemail afspelen zonder de video te zien.

Voordelen van FaceTime voicemail

FaceTime voicemail heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele voicemail. Met FaceTime voicemail kun je een videoboodschap achterlaten voor iemand die je FaceTime-oproep mist. Dit is een leuke en persoonlijke manier om in contact te blijven met je vrienden en familie.

Een ander voordeel van FaceTime voicemail is dat je meer informatie over kunt brengen dan met een traditionele voicemail. Je kunt bijvoorbeeld een glimlach op iemands gezicht toveren door een leuke videoboodschap achter te laten. Of je kunt belangrijke informatie overbrengen, zoals een afspraak of een nieuw telefoonnummer.

Hoe activeer ik FaceTime voicemail?

Om FaceTime voicemail in iOS 17 (zodra de versie beschikbaar is) te activeren, moet je de volgende stappen volgen:

  1. Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Telefoon.
  3. Tik op Voicemail.
  4. Tik op FaceTime Voicemail.
  5. Tik op Activeren.

Nadat je FaceTime voicemail hebt geactiveerd, kun je videoboodschappen achterlaten voor mensen die je FaceTime-oproep missen.

FaceTime voicemail gebruiken

Als je een FaceTime-oproep doet naar iemand die FaceTime voicemail heeft ingeschakeld, wordt de oproep naar voicemail gestuurd. Als de ontvanger de voicemail opent, ziet hij of zij een video van je. Je kunt de voicemail opnemen door op de opnameknop te tikken. Als je klaar bent met opnemen, tik je op de stopknop.

De ontvanger kan de voicemail afspelen, opslaan of verwijderen. Als hij of zij de voicemail afspeelt, ziet hij of zij je video. De ontvanger kan ook het audio van de voicemail afspelen zonder de video te zien.

Tips voor het gebruik van FaceTime voicemail

Hier zijn een paar tips voor het gebruik van FaceTime voicemail:

  • Maak je videoboodschappen kort en bondig.
  • Praat duidelijk en vertel duidelijk wat je wilt zeggen.
  • Gebruik je mimiek en lichaamstaal om je boodschap over te brengen.
  • Voeg leuke details toe aan je videoboodschappen om ze persoonlijker te maken.

FaceTime voicemail is een geweldige nieuwe functie in iOS 17. Het is een leuke en persoonlijke manier om in contact te blijven met je vrienden en familie. Als je een iPhone of iPad hebt, raad ik je aan om FaceTime voicemail te proberen.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord