2 paar AirPods koppelen aan je iPhone of iPad via AirPlay

airpods pro uit hoesWil je graag je favoriete muziek delen met een vriend of geliefde? Het koppelen van twee paar AirPods aan je iPhone maakt het mogelijk om samen te luisteren naar dezelfde tracks, podcasts, of zelfs het kijken van films zonder gedoe met kabels of het delen van oordopjes. In deze ultieme gids leggen we stap voor stap uit hoe je twee paar AirPods koppelt aan je iPhone en ervaar je een naadloze en gezamenlijke luisterervaring.

Stap 1: Zorg ervoor dat alle AirPods zijn opgeladen

Voordat je begint, controleer of beide paar AirPods voldoende zijn opgeladen. Sluit ze aan op een oplader en wacht tot het indicatielampje aangeeft dat ze volledig zijn opgeladen. Een optimale batterijduur verzekert je van een ononderbroken luisterervaring.

Stap 2: Controleer de compatibiliteit

Zorg ervoor dat je iPhone compatibel is met deze functie. Deze functie is beschikbaar vanaf iOS 13 en werkt met AirPods (2e generatie) en AirPods Pro of nieuwere modellen. Oudere AirPods en iPhones ondersteunen deze functie mogelijk niet.

Stap 3: Breng de AirPods in de koppelmodus

Om twee paar AirPods te koppelen, moeten beide paren in de koppelmodus staan. Open hiervoor de AirPods-case dicht bij je iPhone en houd de knop op de achterkant van de case ingedrukt totdat het lampje wit begint te knipperen. Doe hetzelfde voor het tweede paar AirPods.

Stap 4: Koppel het eerste paar AirPods met je iPhone

Ga naar je iPhone en open het Control Center. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm (of omlaag vanaf de rechterbovenhoek, afhankelijk van je iPhone-model) en tik op het "AirPlay"-pictogram in het muziekgedeelte. Hier zie je een lijst van beschikbare apparaten om mee te verbinden.

Stap 5: Selecteer het tweede paar AirPods

In het "AirPlay"-menu zie je nu beide paren AirPods die beschikbaar zijn om mee te verbinden. Tik op het tweede paar AirPods om ze te selecteren. Nadat je op het tweede paar hebt getikt, worden beide paren AirPods nu gekoppeld aan je iPhone.

Stap 6: Geniet samen van muziek en meer

Gefeliciteerd! Je hebt met succes twee paar AirPods gekoppeld aan je iPhone. Je kunt nu samen met je vriend(in) genieten van dezelfde audio-ervaring. Luister naar dezelfde muziek, podcasts, of bekijk samen een film. Deel je favoriete momenten en beleef een unieke en gezamenlijke luisterervaring zonder concessies te doen aan geluidskwaliteit.

Het koppelen van twee paar AirPods aan je iPhone voor samen luisteren is een geweldige manier om te delen en te genieten van je favoriete audio-inhoud met anderen. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je een naadloze en gezamenlijke luisterervaring creëren zonder gedoe met kabels of oordopjes te delen. Dus pak een vriend(in) en ervaar de magie van samen luisteren met AirPods!

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord