Tips om je iPhone veilig en goed schoon te maken

ios8 iphonesAls je je iPhone de hele dag gebruikt en overal mee naartoe neemt, verdient je telefoon op zijn beurt een grondige schoonmaakbeurt. Maar op welke manier kan je de iPhone het beste schoonmaken? Wij geven enkele schoonmaaktips!

Om je iPhone op de juiste en een veilige manier te kunnen reinigen, dien je met enkele zaken rekening te houden.

Kabels loskoppelen en de telefoon uitschakelen

Een belangrijke stap om je iPhone op een veilige manier te kunnen schoonmaken, is het loskoppelen van alle kabels van de iPhone. Bovendien kan je dan op de meeste plaatsen van de telefoon komen als je straks de schoonmaak begint. Tenslotte is het belangrijk om de iPhone volledig uit te schakelen door de ontgrendelknop enkele seconden in te drukken.

Gebruik de juiste schoonmaakdoek

Schade aan je telefoon wil je uiteraard niet veroorzaken als je de iPhone schoonmaakt. Gebruik daarom een zachte en pluisvrije doek en maak hiermee de behuizing en het scherm van je iPhone schoon. Je kunt ook gebruikmaken van speciale doekjes die onder andere bij elektronicazaken te koop zijn.

Pas op met vochtigheid

Het zal je niet onbekend zijn, maar vocht en je iPhone gaan ten alle tijden slecht samen. Voorkom daarom dat er tijdens het schoonmaken vochtigheid in de openingen van de iPhone terechtkomt. Gebruik dus geen water of schoonmaakwater.

Gebruik voor het reinigen geen alcohol, allesreiniger, ammoniak, glasreiniger, oplosmiddelen, schuurmiddelen of spuitbussen.

Stof verwijderen in de openingen van je iPhone

Bevindt zich stof in de openingen van je iPhone? Ga dan langs een Apple Store en vraag bij de Genius Bar of ze je iPhone willen reinigen.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord