De iPhone 4 kopen

iphone4_beginschermJe hebt verschillende manieren waarop je de iPhone 4 in Nederland kan aanschaffen. Je kunt natuurlijk een abonnement afsluiten met een provider, maar je kunt de iPhone 4 ook simlock-vrij aankopen en je eigen simkaart gebruiken, sim-only of prepaid.

Over de iPhone


Terwijl anderen probeerden de ontwikkelingen van de huidige iPhone bij te houden, was Apple natuurlijk al druk bezig om prachtige nieuwe functies te bedenken die de iPhone nog krachtiger, gebruiksvriendelijker en onmisbaarder maken dan hij al is. Het resultaat is iPhone 4. De belangrijkste ontwikkeling voor iPhone sinds de iPhone.

Facetime

Mensen dromen er al jaren van elkaar te kunnen zien tijdens het bellen. iPhone 4 zorgt ervoor dat deze droom werkelijkheid wordt. Met één tikje kun je naar je kinderen zwaaien, een glimlach van het ene continent naar het andere sturen of je beste vriendin zien lachen om je verhalen. Met iPhone 4 naar iPhone 4 via Wi-Fi. En het werkt direct, je hebt er niets extra's voor nodig. Met geen enkele andere telefoon is het zo leuk om contact met elkaar te houden.

Retina Display

Het Retina-display op iPhone 4 is het scherpste, levendigste telefoonscherm dat je ooit hebt gezien. Met vier maal zoveel pixels als vorige iPhone-modellen heeft het de hoogste resolutie die ooit is toegepast. De dichtheid van de pixels is zelfs zo hoog dat het menselijk oog niet in staat is om afzonderlijke pixels te onderscheiden. Dit maakt tekst en afbeeldingen ongelooflijk scherp.

Multitasking

iPhone 4 laat je kennismaken met een compleet nieuwe manier van multitasking. Je kunt nu je favoriete apps van andere fabrikanten uitvoeren en onmiddellijk tussen deze apps schakelen.

Video over de iPhone 4

 

De iPhone 4 met een abonnement


iPhone 4 met een T-Mobile abonnement

In Nederland is T-Mobile de enige die ons officieel de iPhone 4 aanbiedt. In combinatie met een abbo kan je hem voor verschillende prijzen krijgen.

Bij T-Mobile zijn alle modellen van de iPhone 4 verkrijgbaar. Ook is nog altijd de vertrouwde iPhone 3GS te koop met een opslag van 8GB,.

Voor een overzicht van de prijzen bezoek je de volgende pagina's op de T-Mobile website:

tmobile_logo

iphone4_mapsiPhone 4 met een Vodafone-abonnement

Sinds dit jaar biedt ook Vodafone de iPhone 4 aan, zonder omweg.

vodafone_logo

iPhone 4 met een Hi- KPN- of Telfort-abonnement

Sinds het najaar van 2010 bieden alle KPN-providers ook zelf de iPhone 4 aan. Zowel de 16-GB versie als de 32-GB versie zijn bij de operators verkrijgbaar.

kpn_logo

hi_logo

telfort_logo

De iPhone 4 met een verlenging


iphone4_teaser

Verlengen met een T-Mobile-abonnement

Heb je al een T-Mobile-abonnement en wil je deze verlengen met een iPhone-abonnement, dan kan jij een iPhone 4 aanschaffen zonder aansluitkosten. Let wel op dat verlengen pas mogelijk is vanaf vier maanden voor de afloopdatum van je huidige abonnement. Je T-Mobile abonnement kan je gemakkelijk verlengen via de website van T-Mobile, maar kan natuurlijk ook op de vele andere bekende websites als Phoneshop.nl.

Verlengen met een ander abonnement

Heb je een abonnement lopen bij KPN, Hi, Telfort of Vodafone? Dan kan je je iPhone-abonnement verlengen bij deze providers. Kijk op de website van KPN, Hi of Vodafone hoe je je abonnement kan verlengen en welke persoonlijke aanbiedingen de operator heeft.

Heb je een abonnement lopen bij een andere provider dan T-Mobile, KPN, Hi, Telfort of Vodafone? Dan is het helaas niet mogelijk om je abonnement te verlengen met een iPhone. Het is wel mogelijk om een iPhone 4 aan te schaffen via T-Mobile en je abonnement pas in te laten gaan op een willekeurige datum (bijvoorbeeld de datum waarop je huidige abbo afloopt). Dit kan je gemakkelijk regelen via de Online Shop van T-Mobile. Je geeft bij je bestelling bij 'Activeringsdatum aansluiting' een willekeurige datum aan. Je ontvangt je iPhone zo snel mogelijk maar je betaalt niet dubbel. Alleen kan je dan natuurlijk niet gebruik maken van je abbo (bellen en internet etc.) met je iPhone maar dan kan je hem tenminste als iPod touch gebruiken.

Attentie: Dit artikel dient slechts ter informatie. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord