De iPhone start niet meer op. Dit kan je doen

Wil je iPhone niet opstarten en gaat deze niet aan bij het ingedrukt houden van de ontgrendelknop? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Hieronder vind je voor elke oorzaak de passende oplossing.

iphone6 homeknop

1. De batterij is leeg

Wellicht heeft je iPhone niet voldoende stroom om op te kunnen starten en is de batterij volledig leeg geraakt. Sluit de iPhone aan op het lichtnet via de meegeleverde adapter en kabel en wacht vervolgens enkele minuten. Probeer daarna je iPhone opnieuw op te starten.

2. De iPhone is vastgelopen

Naast een lege batterij kan het ook zo zijn dat je iPhone is vastgelopen en daardoor een zwart scherm toont. Forceer je iPhone om opnieuw op te starten door enkele seconden lang de ontgrendel- en homeknop tegelijk ingedrukt te houden totdat het Apple-logo op het iPhone-scherm verschijnt.

3. De software moet hersteld worden

Mochten bovenstaande oplossingen niet hebben gewerkt, dan kan je je iPhone via iTunes herstellen. Je bestanden en gegevens kan je eventueel later door middel van een reservekopie terugzetten op je iPhone.

4. De iPhone opsturen voor service

Als alle bovenstaande oplossingen geen verbetering hebben getoond, dan is het goed mogelijk dat de hardware van de iPhone is aangetast. Bezoek een Genius Bar in een Apple Store of stuur je iPhone op voor reparatie.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord