Programma's sluiten onverwacht af op iPhone of iPod touch

ilogs_assist

iphone4_beginschermWelkom bij iLogs Quick Assist

Geschikt voor iPhone en iPod touch

Op de iPhone of iPod touch kan het soms voorkomen dat programma's onverwacht afsluiten en terugkeert naar het beginscherm. Dit heeft te maken met het programmageheugen dat het programma gebruikt. Wanneer er te weinig programmageheugen beschikbaar is, kan het programma zichzelf afsluiten. Dit betekent overigens niet dat er te veel gegevens zoals muziek op het apparaat aanwezig zijn.


De volgende oplossingen kunnen het onverwacht afsluiten van programma's voorkomen.

  • Schakel de iPhone of iPod touch volledig uit en vervolgens weer in. Open het programma dat onverwachts afsloot opnieuw.
  • Indien het probleem zich voordoet bij Safari zou je browservensters die je niet gebruikt kunnen sluiten zodat het programma minder geheugen gebruikt.
  • Werk het apparaat, door middel van iTunes, bij met de nieuwe software-update.

Indien de iPhone of iPod touch na correcte uitvoering van deze iLogs Quick Assist nog steeds onverwacht programma's afsluit, raadt iLogs.nl je aan contact op te nemen met Apple voor verdere assistentie.

Belangrijk: iLogs Quick Assist dient alleen ter informatie. iLogs.nl is niet aansprakelijk voor schade aan producten. Neem hiervoor contact op met de verkoper van het betreffende product.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord