De software van de iPod bijwerken of herstellen

section_ipods

Geschatte duur: 20 minuten
Niveau: Gemiddeld
Geschikt voor: alle iPods
Benodigheden: iTunes en een iPod

Met iTunes kun je de iPod-software bijwerken of opnieuw installeren, de standaardinstellingen herstellen en alle gegevens verwijderen die op de iPod zijn opgeslagen.

  • Als je de software bijwerkt, wordt de software van de iPod bijgewerkt zonder dat dit van invloed is op uw gedownloade programma's, instellingen en nummers.
  • Als je de software herstelt, wordt de meest recente versie van de software voor de iPod geïnstalleerd, worden de standaardinstellingen hersteld en worden de gegevens die je op de iPod hebt opgeslagen, waaronder gedownloade programma's, nummers, video's, gegevens van contactpersonen, foto's, agendagegevens en eventuele andere gegevens, verwijderd. Met iTunes kun je een reservekopie ook terugzetten zonder de gegevens die op de iPod zijn opgeslagen te verwijderen.

Verwijderde gegevens zijn niet meer toegankelijk via de gebruikersinterface van de iPod, maar worden pas permanent van je iPod gewist zodra ze worden overschreven door nieuwe gegevens.

De iPod bijwerken of herstellen

  • Controleer of je een werkende internetverbinding hebt en of je de nieuwste versie van iTunes op je computer hebt geïnstalleerd (beschikbaar op www.apple.com/nl/itunes).
  • Sluit de iPod op de computer aan.
  • Selecteer de iPod in de navigatiekolom van iTunes en klik op de tab 'Samenvatting'.
  • Klik op 'Zoek naar update' (Mac) of 'Zoeken naar update' (Windows). iTunes geeft aan of er een nieuwere versie van de software voor de iPod beschikbaar is.
  • Klik op 'Werk bij' (Mac) of 'Bijwerken' (Windows) om de meest recente versie van de software te installeren. Of klik op 'Herstel' (Mac) of 'Herstellen' (Windows) om de software te herstellen. Volg de instructies op het scherm om het herstelproces te voltooien.

 

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord