Een reservekopie van de iPod terugzetten

section_ipods

Geschatte duur: 15 tot 20 minuten
Niveau: Gemiddeld
Geschikt voor: alle iPods
Benodigheden: iTunes en een iPod
 
Je kunt de instellingen, gedownloade programma's en andere gegevens van een reservekopie terugzetten, of je kunt de reservekopie gebruiken om deze onderdelen naar een andere iPod te kopiëren.
De iPod vanaf een reservekopie herstellen
  • Sluit je iPod aan op de computer waarmee je het apparaat doorgaans synchroniseert.
  • Selecteer de iPod in de navigatiekolom van iTunes en klik op de tab 'Samenvatting'.
  • Klik op 'Herstel' (Mac) of 'Herstellen' (Windows) om de iPod-software opnieuw te installeren, de standaardinstellingen te herstellen en de gegevens die op de iPod zijn opgeslagen te verwijderen.
  • Met iTunes kun je een reservekopie ook terugzetten zonder de gegevens die op de iPod zijn opgeslagen te verwijderen.
  • Verwijderde gegevens zijn niet meer toegankelijk via de gebruikersinterface van de iPod, maar worden pas permanent van je iPod gewist zodra ze worden overschreven door nieuwe gegevens. Zie “De software van de iPod bijwerken of herstellen”.
  • Als je hierom wordt gevraagd, selecteer je de optie voor het herstellen van je instellingen, gedownloade programma's en andere gegevens vanaf een reservekopie en selecteer je de reservekopie die je wilt gebruiken. Er worden meerdere reservekopieën per apparaat weergegeven. Ze zijn gerangschikt in chronologische volgorde waarbij de meest recente reservekopie van een apparaat als eerste wordt weergegeven.

 

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord